Iedere organisatie is anders

Kies daarom voor EUR-IT

Wij zorgen dat uw medewerkers kunnen samenwerken ongeacht de plaats, tijd of beschikbare apparaten. Dat informatie veilig gedeeld wordt en dat vorderingen en resultaten inzichtelijk zijn.

Wij begrijpen dat bedrijfs- en persoonlijke doelstellingen niet vanzelf behaald worden. Dat fun en  erkenning belangrijke motivatiefactoren zijn. Dat het bijhouden van kansen en resultaten, zeker bij complexe projecten een uitdaging kan zijn.

En… dat wij als mens geluk hebben. Daarom steunen wij bijzondere initiatieven met een percentage van onze winst.

Solliciteren bij EUR-IT

Wij waarderen eigen initiatief

Staat jouw nieuwe uitdaging niet tussen onze vacatures? Maar vind je dat jij dé aanvulling bent op ons team, stuur dan vooral je motivatie en CV naar vacature@eur-it.nl wie weet zijn we zo van je onder de indruk dat we een functie creëren voor je.

Junior accountmanager

Wij vertellen je graag persoonlijk meer over deze functie.

Google consultant

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze functie.

SalesScreen pre-sales consultant

Wat weet jij al van SalesScreen? Neem contact op en we vertellen je graag meer.

Een bijzonder initiatief

Iedere dag een stukje mooier

Samen staan we sterker

Wij steunen bijzondere initiatieven met een percentage van onze winst!

Een warme deken voor een eerste chemo. Een kinderboerderij waar de dieren wel iets extra’s kunnen gebruiken. Een kinderdroom in vervulling laten gaan. Delen doe je samen, zie jij een project waar je meer van wilt weten? Neem contact op, want wij vertellen je graag meer.

Stichting Kanker Pleurt Op!

Oer Rotterdams en recht voor z’n raap. Grote bek, klein hartje… Dat is stichting Kanker Pleurt Op! Zij praten niet over patiënten maar over mensen. Mensen die gewoon zichzelf moeten kunnen zijn, ondanks hun ziekte. Daar zetten Carola en Ronald (initiatiefnemers) zich voor in.

De opbrengst van de shop en acties gebruiken ze daarom niet alleen voor onderzoek, maar juist voor het welzijn van deze mensen. En daarom doneren wij samen 20 ‘warme dekens’, die we aanbieden aan het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Help je mee? Neem een kijkje op de website www.kankerpleurtop.nl en ze verklaren je de eeuwige liefde!