SalesScreen

Overtref uw doelen

SalesScreen is ontwikkeld als een uniek platform om uw medewerkers te motiveren. De software is ontworpen om teams te helpen bij het stimuleren van succesfactoren en om te kunnen sturen op activiteiten die het meest belangrijk zijn voor uw organisatie.

Heeft u te maken met veranderprocessen, adoptie van nieuwe systemen of wenst u optimalisatie van de effectiviteit binnen uw bedrijf of een afdeling? Wat uw doelen ook zijn, SalesScreen maakt het makkelijk om doelstellingen te formuleren, voortgang te volgen en prestaties te belonen.

Introductie

Hoe werkt SalesScreen?

SalesScreen

Motiveer, stimuleer & inspireer

De moderne toolbox om motivatie en team prestaties te verbeteren. SalesScreen creëert overzicht over doelen en helpt u om prestaties samen te vieren. Door het voltooien van taken, het bereiken van doelen en het winnen van competities, volbrengen medewerkers levels. Ze verdienen daarmee ‘coins’, die in te wisselen zijn voor prijzen.

Erkenning

Motiveer uw medewerkers door prestaties te erkennen.

Lees meer

Wanneer iedereen druk is, worden prestaties, die gevierd moeten worden, regelmatig niet erkend. Als hier te vaak makkelijk overheen gestapt wordt, kunnen medewerkers zich ondergewaardeerd gaan voelen. SalesScreen brengt hier verandering in.

Vriendelijke competitie

Stimuleer de bedrijfscultuur door middel van gerichte prestaties.

Lees meer

Een beetje vriendelijk competitie draagt exponentieel bij aan de prestaties van collega’s onderling. Traditionele competities, weergegeven op whiteboards of in spreadsheets werken langzaam, zijn saai en moeilijk bij te houden. Met SalesScreen is dit verleden tijd.

Gamification

Creëer een effectieve werkomgeving, die niet als werk voelt.

Lees meer

Als je het doel duidelijk voor ogen hebt en weet waar je naartoe werkt, dan is motivatie het logische gevolg. SalesScreen laat vooruitgang zien op een leuke, betekenisvolle manier. Zo worden zelfs de saaiste taken leuker.

Visualisatie

Data als drijfveer voor uw organisatie.

Lees meer

Wat je niet meet, kun je niet verbeteren. Het visualiseren van de meest belangrijke data wordt makkelijker met SalesScreen, op ieder apparaat, waar je ook bent.

Cloudapplicatie

Standalone of volledig geïntegreerd

SalesScreen werkt perfect als standalone applicatie, je kunt er echter ook voor kiezen om de applicatie met een grote diversiteit aan CRM of andere bedrijfssoftware te koppelen. Verbind uw bestaande system met SalesScreen voor een gestroomlijnde ervaring.

SalesScreen sluit naadloos aan bij uw bestaande systemen.

SalesScreen proberen?

Mensen zijn van nature competitief ingesteld en willen graag ergens in uitblinken. Met de competities binnen SalesScreen bent u in staat om op een leuke en uitdagende manier te focussen op activiteiten die het meest belangrijk zijn. U kunt gericht bijsturen waar nodig.