Onze gecertificeerde consultants zorgen dat

Google werkt voor u!

Wilt u klantrelatie processen digitaliseren, processen optimaliseren of een complete digitale transformatie strategie implementeren?

Adviseren èn uitvoeren, daar zijn onze consultants goed in. Met als basis een goede communicatie met alle betrokkenen, zodat de digitale innovatie past bij de managementvisie en effectief opgenomen wordt in de operationele omgeving.

Binnen EUR-IT is één van onze ervaren consultants uw vaste aanspreekpunt.

Met G Suite en Google Cloud Platform (GCP) werkt u

Veilig, Schaalbaar & Snel

Werk slimmer en transparanter samen met de Google Cloud technologie om de resultaten te verbeteren en flexibeler te kunnen werken. Overal en op ieder moment.

Wij zorgen ervoor uw organisatie aan de regelgeving voldoet en dat uw data veilig is. We zetten het beveiligingsmodel, de infrastructuur en de innovatiemogelijkheden die door Google ontwikkeld worden, effectief in binnen uw organisatie.

Wij richten uw organisatie in met de geïntegreerde beveiliging en het wereldwijde netwerk dat Google zelf ook gebruikt om uw gegevens, identiteiten, apps en apparaten te beveiligen.

U bepaalt hoe uw gegevens worden gebruikt en gedeeld met G Suite en het Google Cloud Platform.

Ontwikkel apps, websites & services net zoals Google

Google Cloud Platform GCP

Het Google Cloud Platform biedt functionaliteiten om Apps, websites en services te ontwikkelen. Binnen dit platform hebben wij experts op het gebied van IAM, Compute Engine, App Engine en Cloud Storage in huis. GCP is toepasbaar voor alle organisaties, onafhankelijk van de bedrijfsgrootte, -samenstelling, industrie of geografische aspecten.

Onze experts ontwerpen uw omgeving naar wens en richten deze voor u in.

Cloud IAM

Richt toegangsbeheer in zoals u dat wilt. U beslist wie toegang heeft tot welke informatie en voorkomt ongewenste toegang. Zo zijn al uw data toegankelijk voor je juiste mensen op iedere gewenste locatie.

Google Cloud Storage

Sla oneindig veel gegevens veilig op met Google Cloud Storage (GCS). Profiteer van de geavanceerde beveiligings- en deelmogelijkheden die Google biedt voor uw organisatie.

Compute Engine

Google Compute Engine (GCE) is een service van Google waarmee u virtuele machine’s kunt draaien. Dit kan een Windows, Linux of Ubuntu server zijn. Hebt u zelf nog een server draaien? Dan kunnen we deze voor u overzetten naar GCE.
U hoeft zich geen zorgen te maken over de infrastructuur. Met GCE kunnen beheerders de regio en zone selecteren waar de data wordt opgeslagen en gebruikt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om data alleen in Nederland op te slaan.

App Engine

Ontwikkel zelf uw apps of ontwerp een website en koppel deze op eenvoudige wijze aan een Google Storage, of aan een SQL database. U hoeft zich niet druk te maken over de infrastructuur, want dat regelt Google ook!

Op deze manier kunnen ontwikkelaars zich focussen op de dingen die zij leuk vinden: Ontwikkelen 🙂

G Suite werkt voor u!

Hebt u genoeg aan mail en agenda of wilt u zichtbaar zijn op sociale media? Documenten bewerken, aan de slag met spreadsheets of andere ambities? Deelt u data alleen intern of ook met klanten en hoe doet u dit veilig? Hoeveel opslagcapaciteit heeft u nodig?

EUR-IT beantwoordt deze en andere vragen met een passende oplossing.

Implementatie

EUR-IT biedt een passende, op maat gemaakte oplossing die aan uw specifieke wensen voldoet.

Lees meer

Wij adviseren u hoe u de verschillende producten van Google combineert tot een geheel dat bij uw bedrijf past. En daarna… aan de slag! Wij ondersteunen bij de correcte implementatie van de producten, van het trainen van medewerkers tot het overzetten van data. Van A tot Z.

Verandermanagement

EUR-IT neemt uw medewerkers mee op reis naar de Cloud.

Lees meer

Hoe ga je van moeten naar willen? Elke verandering ondervindt weerstand, ook een nieuwe digitale omgeving. Zelfs de meest passende applicaties schieten hun doel voorbij als niemand er mee werkt. Door de adoptie minstens zoveel aandacht te geven als de implementatie, zorgen wij dat veranderingen omarmd worden.

Dit doen we met heldere communicatie en door trainingen & workshops aan te bieden. Trainingen op verschillende niveaus om G Suite te introduceren, voor gevorderden, voor experts en over het gebruik van Google Drive.

Beheer en Ondersteuning

EUR-IT grijpt in voordat de kraan lekt, met preventief in plaats van reactief onderhoud.

Lees meer

Geen garantie tot aan de deur, maar ‘levenslang’. Zorg voor onze klanten staat centraal, wanneer wij een bestaande omgeving optimaliseren of een nieuwe omgeving implementeren. Wij hebben maar één doel: goede langetermijnrelaties met tevreden klanten.

Meer informatie

Bekijk blog

Aan de slag met Google?

Bent u  op zoek naar een business partner die meedenkt over het ontwikkelen van een innoverende digitale transformatie strategie? Of is de strategie al bepaald, maar zoekt u ondersteuning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie over implementatie en andere digitale vraagstukken.